Nog 3 woningen beschikbaar

In alle rust BEN-wonen aan de dorpsrand van Grobbendonk, op wandelafstand van het centrum. Slechts 5 minuten rijden vanaf de E313, op -en afrit Herentals-west. Het ‘Smedeshof’ is opgedeeld in vier nieuwe ééngezinswoningen. Volledig afgewerkt, telkens ingedeeld met oog voor detail en voorzien van 12 zonnepanelen, afgesloten tuin, ruim terras en een carport. De koper heeft inspraak in de keuze van materialen en afwerking conform budget vermeld in het lastenboek. Opgebouwd in CLT biedt het tal van voordelen en een oplossing voor mensen die geen tijd/zin hebben om een traditioneel bouwproces te doorlopen.

Kom binnen
Bouwwerken reeds gestart

Innovatief, ecologisch en in alle rust wonen in de dorpskern van Onze Lieve Vrouw Olen. De ‘Pastor3’ bestaat uit drie ééngezinswoningen. Twee half open bebouwingen en één gesloten bebouwing. Volledig afgewerkt, telkens ingedeeld met oog voor detail en voorzien van 12 zonnepanelen en een carport. Kopers hebben inspraak in de keuze van materialen en afwerking conform het budget vermeld in het lastenboek. De ‘Pastor3’ wordt opgebouwd in CLT en biedt een oplossing voor mensen die geen tijd of zin hebben om een traditioneel bouwproces te doorlopen. BEN jij met ons mee? 

Nog slechts 3 beschikbaar!

Centraal, maar in alle rust wonen met zicht op de paarden. Gelegen aan de dorpsrand van Dessel, op korte afstand van het centrum. Dit project werd opgedeeld in vijf nieuwe ééngezinswoningen. Volledig afgewerkt, telkens ingedeeld met oog voor detail en voorzien van 12 zonnepanelen, afgesloten tuin, ruim terras en een carport. Snelle beslissers hebben inspraak in de keuze van materialen en afwerking conform budget vermeld in het lastenboek. Opgebouwd in CLT biedt het tal van voordelen en een oplossing voor mensen die geen tijd/zin hebben om een traditioneel bouwproces te doorlopen. BEN jij op zoek naar een nieuwe thuis?

Kom binnen
Jouw project HIER publiceren?

Let op: dit is slechts een fictief voorbeeld van hoe we jouw project kunnen publiceren.

Prachtig, centraal gelegen nieuwbouwproject van 42 appartementen en 4 commerciële ruimtes, onderverdeeld in 4 residenties, en een  ondergrondse parkeergarage met kelders en fietsenberging. Gelegen aan de Ekelstraat en opgevat als een woonerf waarbij groen centraal staat met een autovrij parkgebied. Het project bestaat uit vier vrijstaande gebouwen. Alle voorzieningen in de buurt en vlotte bereikbaarheid naar de E313 en omliggende gemeentes. Volledige inspraak in de afwerking en verkoop onder de voorwaarden van de wet Breyne! 

Jouw project hier?