NIEUW

Landelijk en stijlvol wonen.

Thuiskomen in Lille, een rustige en groene gemeente. Het project is centraal gelegen, op wandelafstand van alle voorzieningen (winkels, scholen, …) en vlakbij de oprit van de E34.

Het project wordt volledig gebouwd volgens de BEN-principes en afgewerkt met duurzame en kwaliteitsmaterialen met een laag verbruik als uitkomst. E-peil: <35.

Snelle beslissers hebben nog vrije keuze van materialen en indeling (onder voorbehoud van mogelijkheden), er is een lift aanwezig in het gebouw.

In uw voordeel: grondaandeel onder registratie (10%) en constructie onder BTW (21%).

Meer weten?

Kom binnen
NIEUW

Luxueuze woonomgeving met zwembad

Kom thuis in Olen, een rustige en groene gemeente in de Antwerpse Kempen. Op amper 1 minuut wandelen van het station van Olen en vlakbij de oprit van de E313 wordt er een luxueuze en duurzame woonomgeving gerealiseerd.

Er is een divers aanbod met keuze uit 13 meer dan instapklare gezinswoningen en één appartement. Binnen dit aanbod zijn er drie woningen voorzien om te worden ingericht als assistentiewoning.

De site beschikt bovendien over een zwembad dat toegankelijk is voor alle mede-eigenaars.

Meer weten?

Laatste appartement beschikbaar

Landelijk en stijlvol wonen in een duurzaam project

Welkom in Residentie Emilia, een kleinschalig nieuwbouwproject met 4 hoogwaardig afgewerkte BEN – appartementen in een tijdloze, landelijke stijl met groene omkadering.

Elk appartement wordt voorzien van een ruim terras om te genieten van een Zuid-oriëntatie met zicht op groen. Bij elke unit hoort een bovengrondse carport met fietsenberging inclusief de prijs. Het groene karakter van de gemeenschap waarborgt de bouwheer met de gezamenlijke tuin achteraan.

Dit alles is gelegen op wandelafstand van Park de Renesse, scholen, winkels, openbaar vervoer en horeca van Oostmalle.

Meer weten?

Kom binnen
Reeds 50% verkocht

Een oase van rust in het hart van het dorp

Een exclusief woonconcept in Vorselaar, omringd door uitgestrekte landbouw -en natuurgebieden. ‘De Kuiper’ is gelegen op een ‘unieke’ locatie vlakbij de welbekende dreef. Dit iconisch gebouw telt vier verdiepingen verdeeld in 23 appartementen en 3 handelsruimtes.

De bouwheer zet hier volop in op: ecologisch verantwoord bouwen aan de toekomst in een dorp dat geschiedenis ademt. Een goed doordacht, hoogwaardig afgewerkt én quasi energieneutraal woonconcept te midden van het groen, maar vlakbij belangrijke verkeersaders. Royale zuidgerichte terrassen en grote glaspartijen als kers op de taart!

Meer weten?

NIEUW

Rustig genieten van modern wonen.

In deze speelse, landelijke nieuwbouw komen 11 bijna-energie-neutrale (BEN) appartementen. Elk appartement biedt een aangename woonplek met privatief terras. De woonoppervlaktes variëren van 77 m² tot 160 m², waarbij je per appartement minstens 1 ondergrondse staan­plaats en berging aankoopt.

De ‘Olmense Markt’ wordt opgebouwd in CLT (Cross Laminated Timber of kruislaaghout) en biedt een oplossing voor mensen die geen tijd of zin hebben om een traditioneel bouwproces te doorlopen. De appartementen zijn ontworpen voor maximaal wooncomfort met prachtig zicht op de kerk. Conform de nieuwe EPB-normen en afgewerkt met kwaliteitsmaterialen.

Meer weten?

Kom binnen
UITVERKOCHT

Grobbendonk

In alle rust BEN-wonen aan de dorpsrand van Grobbendonk, op wandelafstand van het centrum. Slechts 5 minuten rijden vanaf de E313, op -en afrit Herentals-west. Het ‘Smedeshof’ is opgedeeld in vier nieuwe ééngezinswoningen. Volledig afgewerkt, telkens ingedeeld met oog voor detail en voorzien van 12 zonnepanelen, afgesloten tuin en ruim terras. De koper heeft inspraak in de keuze van materialen en afwerking conform budget vermeld in het lastenboek. Opgebouwd in CLT biedt het tal van voordelen en een oplossing voor mensen die geen tijd/zin hebben om een traditioneel bouwproces te doorlopen.

UITVERKOCHT

Olen

Innovatief, ecologisch en in alle rust wonen in de dorpskern van Onze Lieve Vrouw Olen. De ‘Pastor3’ bestaat uit drie ééngezinswoningen. Twee half open bebouwingen en één gesloten bebouwing. Volledig afgewerkt, telkens ingedeeld met oog voor detail en voorzien van 12 zonnepanelen en een carport. Kopers hebben inspraak in de keuze van materialen en afwerking conform het budget vermeld in het lastenboek. De ‘Pastor3’ wordt opgebouwd in CLT en biedt een oplossing voor mensen die geen tijd of zin hebben om een traditioneel bouwproces te doorlopen. BEN jij met ons mee? 

Kom binnen
UITVERKOCHT

Centraal, maar in alle rust wonen met zicht op de paarden. Gelegen aan de dorpsrand van Dessel, op korte afstand van het centrum. Dit project werd opgedeeld in vijf nieuwe ééngezinswoningen. Volledig afgewerkt, telkens ingedeeld met oog voor detail en voorzien van 12 zonnepanelen, afgesloten tuin en ruim terras. Deze woningen zijn volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen en instapklaar!