NIEUW - TOPLOCATIE!

Keizerlijk wonen hartje Herentals

Luxueus wonen middenin een historische stadskern? Maak dan kennis met dit prachtig woonproject in de Koppelandstraat, een zijstraat van de ‘Grote Markt’ van Herentals.

Residentie ‘De Buecken’ is gelegen op een unieke AAA locatie en omvat een iconisch gebouw met vier verdiepingen verdeeld in 9 appartementen. Twee per verdieping en een penthouse als kers op de taart.

De bouwheer zet hier volop in op kwalitatief en ecologisch verantwoord bouwen aan de toekomst in een stad die geschiedenis ademt. Een goed doordacht, hoogwaardig afgewerkt woonconcept te midden van de stad, vlakbij belangrijke verkeersaders.

Meer weten?

Kom binnen
UITVERKOCHT

Landelijk en stijlvol wonen in een duurzaam project

Welkom in Residentie Emilia, een kleinschalig nieuwbouwproject met 4 hoogwaardig afgewerkte BEN – appartementen in een tijdloze, landelijke stijl met groene omkadering.

Elk appartement wordt voorzien van een ruim terras om te genieten van een Zuid-oriëntatie met zicht op groen. Bij elke unit hoort een bovengrondse carport met fietsenberging inclusief de prijs. Het groene karakter van de gemeenschap waarborgt de bouwheer met de gezamenlijke tuin achteraan.

Dit alles is gelegen op wandelafstand van Park de Renesse, scholen, winkels, openbaar vervoer en horeca van Oostmalle.

Meer weten?

Reeds 60% verkocht

Een oase van rust in het hart van het dorp

Een exclusief woonconcept in Vorselaar, omringd door uitgestrekte landbouw -en natuurgebieden. ‘De Kuiper’ is gelegen op een ‘unieke’ locatie vlakbij de welbekende dreef. Dit iconisch gebouw telt vier verdiepingen verdeeld in 23 appartementen en 3 handelsruimtes.

De bouwheer zet hier volop in op: ecologisch verantwoord bouwen aan de toekomst in een dorp dat geschiedenis ademt. Een goed doordacht, hoogwaardig afgewerkt én quasi energieneutraal woonconcept te midden van het groen, maar vlakbij belangrijke verkeersaders. Royale zuidgerichte terrassen en grote glaspartijen als kers op de taart!

Meer weten?

Kom binnen
UITVERKOCHT

Grobbendonk

In alle rust BEN-wonen aan de dorpsrand van Grobbendonk, op wandelafstand van het centrum. Slechts 5 minuten rijden vanaf de E313, op -en afrit Herentals-west. Het ‘Smedeshof’ is opgedeeld in vier nieuwe ééngezinswoningen. Volledig afgewerkt, telkens ingedeeld met oog voor detail en voorzien van 12 zonnepanelen, afgesloten tuin en ruim terras. De koper heeft inspraak in de keuze van materialen en afwerking conform budget vermeld in het lastenboek. Opgebouwd in CLT biedt het tal van voordelen en een oplossing voor mensen die geen tijd/zin hebben om een traditioneel bouwproces te doorlopen.

UITVERKOCHT

Olen

Innovatief, ecologisch en in alle rust wonen in de dorpskern van Onze Lieve Vrouw Olen. De ‘Pastor3’ bestaat uit drie ééngezinswoningen. Twee half open bebouwingen en één gesloten bebouwing. Volledig afgewerkt, telkens ingedeeld met oog voor detail en voorzien van 12 zonnepanelen en een carport. Kopers hebben inspraak in de keuze van materialen en afwerking conform het budget vermeld in het lastenboek. De ‘Pastor3’ wordt opgebouwd in CLT en biedt een oplossing voor mensen die geen tijd of zin hebben om een traditioneel bouwproces te doorlopen. BEN jij met ons mee? 

Kom binnen
UITVERKOCHT

Centraal, maar in alle rust wonen met zicht op de paarden. Gelegen aan de dorpsrand van Dessel, op korte afstand van het centrum. Dit project werd opgedeeld in vijf nieuwe ééngezinswoningen. Volledig afgewerkt, telkens ingedeeld met oog voor detail en voorzien van 12 zonnepanelen, afgesloten tuin en ruim terras. Deze woningen zijn volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen en instapklaar!