Reeds 25% verkocht

Een oase van rust in het hart van het dorp

Een exclusief woonconcept in Vorselaar, omringd door uitgestrekte landbouw -en natuurgebieden. ‘De Kuiper’ is gelegen op een ‘unieke’ locatie vlakbij de welbekende dreef. Dit iconisch gebouw telt vier verdiepingen verdeeld in 23 appartementen en 3 handelsruimtes.

De bouwheer zet hier volop in op: ecologisch verantwoord bouwen aan de toekomst in een dorp dat geschiedenis ademt. Een goed doordacht, hoogwaardig afgewerkt én quasi energieneutraal woonconcept te midden van het groen, maar vlakbij belangrijke verkeersaders. Royale zuidgerichte terrassen en grote glaspartijen als kers op de taart!

Meer weten?

Kom binnen
NIEUW

Rustig genieten van modern wonen.

In deze speelse, landelijke nieuwbouw komen 11 bijna-energie-neutrale (BEN) appartementen. Elk appartement biedt een aangename woonplek met privatief terras. De woonoppervlaktes variëren van 77 m² tot 160 m², waarbij je per appartement minstens 1 ondergrondse staan­plaats en berging aankoopt.

De ‘Olmense Markt’ wordt opgebouwd in CLT (Cross Laminated Timber of kruislaaghout) en biedt een oplossing voor mensen die geen tijd of zin hebben om een traditioneel bouwproces te doorlopen. De appartementen zijn ontworpen voor maximaal wooncomfort met prachtig zicht op de kerk. Conform de nieuwe EPB-normen en afgewerkt met kwaliteitsmaterialen.

Meer weten?

UITVERKOCHT

Grobbendonk

In alle rust BEN-wonen aan de dorpsrand van Grobbendonk, op wandelafstand van het centrum. Slechts 5 minuten rijden vanaf de E313, op -en afrit Herentals-west. Het ‘Smedeshof’ is opgedeeld in vier nieuwe ééngezinswoningen. Volledig afgewerkt, telkens ingedeeld met oog voor detail en voorzien van 12 zonnepanelen, afgesloten tuin en ruim terras. De koper heeft inspraak in de keuze van materialen en afwerking conform budget vermeld in het lastenboek. Opgebouwd in CLT biedt het tal van voordelen en een oplossing voor mensen die geen tijd/zin hebben om een traditioneel bouwproces te doorlopen.

Kom binnen
UITVERKOCHT

Olen

Innovatief, ecologisch en in alle rust wonen in de dorpskern van Onze Lieve Vrouw Olen. De ‘Pastor3’ bestaat uit drie ééngezinswoningen. Twee half open bebouwingen en één gesloten bebouwing. Volledig afgewerkt, telkens ingedeeld met oog voor detail en voorzien van 12 zonnepanelen en een carport. Kopers hebben inspraak in de keuze van materialen en afwerking conform het budget vermeld in het lastenboek. De ‘Pastor3’ wordt opgebouwd in CLT en biedt een oplossing voor mensen die geen tijd of zin hebben om een traditioneel bouwproces te doorlopen. BEN jij met ons mee? 

Nog slechts 3 beschikbaar!

Centraal, maar in alle rust wonen met zicht op de paarden. Gelegen aan de dorpsrand van Dessel, op korte afstand van het centrum. Dit project werd opgedeeld in vijf nieuwe ééngezinswoningen. Volledig afgewerkt, telkens ingedeeld met oog voor detail en voorzien van 12 zonnepanelen, afgesloten tuin en ruim terras. Deze woningen zijn volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen en instapklaar! 

Kom binnen