Residentie ‘Houtzijde’ – Lille

Vanaf
 
€ 232.000
NIEUW

Stijlvol wonen in het landelijke Lille.

Thuiskomen in Lille, een landelijke woongemeente in het hart van de provincie Antwerpen. De belangrijkste verkeersaders zijn de autostrade Antwerpen-Eindhoven (E34) en de N153 die leidt naar Herentals en Malle. Dankzij de twee afritten op de E34 is Lille zeer goed bereikbaar. Het nieuwbouwproject is tevens centraal gelegen, op wandelafstand van alle voorzieningen (winkels, scholen, …).

Lille is een zeer groene gemeente. Er is geen industrie. Er zijn enkel twee kleine KMO-zones. De gemeente ligt op de rand van de Kempense Heuvelrug. Eén vierde van het grondgebied van Lille zijn bossen en heide.


Het project.

Gelijkvloerse verdieping: uitverkocht!

Eerste verdieping: deze appartementen beschikken over volgende indeling: een inkomhal met gastentoilet leidt u naar de grote leefruimte met open keuken, berging/wasplaats, twee slaapkamers waarvan één met inloopdressing en badkamer voorzien van alle comfort. Verder beschikken deze units over een ruim terras waar u optimaal kunt genieten.

Penthouse: gelegen op de tweede verdieping met een oppervlakte van 120 m2 en volgende indeling: via de lift komt u meteen in de inkomhal met gastentoilet. Deze leidt u naar een grote leefruimte met open keuken, berging/wasplaats, twee slaapkamers waarvan één met inloopdressing en ensuite badkamer voorzien van douche, lavabomeubel en wc. Verder beschikt dit appartement over een ruim terras waar u optimaal kunt genieten.

Algemeen: via een autolift komen we terecht in de kelderverdieping. Elk appartement beschikt hier over een ondergrondse staanplaats en private kelderberging die bij aangekocht dienen te worden. Het is tevens mogelijk om een tweede autostaanplaats bij aan te kopen.

Snelle beslissers hebben nog vrije keuze van materialen en indeling (onder voorbehoud van mogelijkheden). Er is een lift aanwezig in het gebouw. Het project wordt volledig gebouwd volgens de BEN-principes en afgewerkt met duurzame en kwaliteitsmaterialen met een laag verbruik als uitkomst. E-peil: <35.

In uw voordeel: grondaandeel onder registratie (10%) en constructie onder BTW (21%).

Interesse in toekomstgericht wonen?
Contacteer ons voor een afspraak en toelichting van het lastenboek en plannen.

Hoofdkenmerken
Adres
Gierlebaan 55-57
2275 Lille
Type
Appartementen
Min prijs
€ 232.000
Max prijs
€ 275.000
Min. slaapkamers
2
Max. slaapkamers
2
Min. bewoonbare opp.
89
Max. bewoonbare opp.
120
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundinge bestemming
Woongebied
Overstromingsgevoeligheid
Nee
Toon alle kenmerken

Kom binnen

Toon alle foto's

Beschikbare units

Gelijkvloers (uitverkocht)

Unit
Slaapk.
Opp.
Terras
Tuin
Prijs
Plannen

Eerste verdieping

Unit
Slaapk.
Opp.
Terras
Tuin
Prijs
Plannen
1.1
2
89
17m²
Nee
€ 232.000
1.2
2
110
17m²
Nee
€ 258.000

Tweede verdieping (penthouse)

Unit
Slaapk.
Opp.
Terras
Tuin
Prijs
Plannen
2.1
2
120
20m²
Nee
€ 275.000

Omgeving

Centraal wonen in Lille, op wandel -en fietsafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen en andere faciliteiten. Verbindingswegen in de nabijheid.
1900m
Afstand winkels
2200m
Afstand scholen
150m
Afstand openbaar vervoer
2300m
Afstand autostrade

Maak nu een afspraak

Contactpersoon
Stijn Echelpoels

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: 
Stijn Echelpoels
+32 (0)480 62 06 77