Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

De lente komt in zicht.

Wanneer is de ideale periode om uw huis te verkopen? Als ervaren adviseur kunnen we u vertellen dat er geen ‘beste periode’ meer bestaat.  Maar de lente is voor velen toch hét ideale moment. Bovendien heeft onderzoek uitgewezen dat men meer energie heeft en ook meer zin heeft in iets nieuws. Binnen minder dan een maand is het zover! 

Waarom én hoe kunt u hier (samen met ons) maximaal op inspelen bij de verkoop van uw woning?

 

Lentekriebels.

Tijdens de lente fleurt niet alleen de natuur opnieuw op. De eerste zonnestralen zorgen voor kriebels in de buik en motiveren om naar een eigen stekje te zoeken. Maak hier optimaal gebruik van!

Heeft uw woning een groot terras of tuin? Het is geen geheim meer dat mensen hun criteria hebben aangepast door deze ongewone tijden. Ze zoeken o.a. naar meer buitenruimte waar ze kunnen genieten van de eerste lentezon.

Daarbovenop gaan mensen meer buiten komen en wandelen of fietsen ze al eens door de buurt waar ze graag zouden wonen. Door de omschakeling naar het zomeruur gaan mensen ook langer actief zijn en kunnen ze ’s avonds uw woning in het daglicht bewonderen.

 

Eerste indruk.

“You never get a second chance to make a first impression.” Het mag dan wel een cliché zijn, maar niets is minder waar in de vastgoedwereld. Bloeiende bloemen en schitterende zonnestralen door het raam maken uw woning een pak aangenamer en huiselijker dan tijdens donkere dagen met regenbuien.

Mooie en optimale foto’s spelen een cruciale rol bij de eerste (online) selectie van te bezoeken woningen.

Verkoopt u via Davidson Real Estate, dan zorgen wij voor die optimale eerste indruk. Dit doen we met professionele foto’s, virtual tours, video, … die uw woning in de spotlights zet. Tevens ontvangt u van ons een persoonlijke brochure met Tips ’n Tricks om uw woning verkoopklaar te maken.

 

Het huisbezoek.

Dat zonlicht dat de woning binnen dringt en het groen en de bloemen die in volle glorie prijken, zullen ongetwijfeld een positief effect hebben op kandidaat-kopers tijdens het huisbezoek.

De lente is doorgaans de periode waarin uw huis in optimale staat verkeert. Een grondige lentepoets zorgt ervoor dat alle stofjes en spinnenwebben verdwijnen.

En tijdens deze maanden is het meestal niet te warm, maar ook niet te koud in huis.

 

Timing.

Voor jong en oud, maar ook voor gezinnen met kinderen is de lente een interessante periode om op zoek te gaan naar een woning. Na de uiteindelijke ondertekening van de akte kunnen ze verhuizen met de kinderen in de grote zomervakantie. De perfecte timing!

Nog te vroeg om te verkopen? De lente is sowieso een goede tijd om gewoon lekker uw huis op te frissen en eens kritisch te kijken naar uw tuin. Want bent u later in het jaar zo ver dat u misschien toch wil verkopen, dan is dat alvast gedaan. En … een goed begin is het halve werk!

Ga vooral genieten van de zon, de langere dagen, het ontluikende groen en alle kleuren in de natuur.

 

De lente is een fantastisch seizoen!
U WIL VERKOPEN? Contacteer ons voor vrijblijvend advies.