Alborada Homes Benahavis

Prijzen vanaf
 
€ 269.500

Alborada Homes ligt in de gemeente Benahavis tussen Marbella, Estepona en Ronda. Benahavis staat bekend om zijn witgekalkte gevels, de charme van de straten en het gastronomische aanbod. Benahavis heeft 10 golfbanen in de buurt. Er zijn maar weinig ontwikkelingen die dit aanbod kunnen verslaan. Stranden, strandclubs, jachthavens, winkels en Puerto Banús en het bruisende nachtleven van Marbella zijn het vermelden waard.

Alborada Homes heeft een snelle toegang tot de belangrijkste snelwegen tot internationale luchthavens in amper 45 minuten (Málaga en Gibraltar).

Een aantrekkelijk complex, synoniem voor kwaliteit, in een stijl die perfect is aangepast aan de natuurlijke omgeving en met een elegant ontwerp dat profiteert van en zich aanpast aan het terrein. De ontwikkeling heeft ook parkeerplaatsen en bergingen, gelegen in één onderbouw.

Dit spectaculaire project met 2, 3 en 4 slaapkamers in Benahavis bestaat uit 3 moderne laagbouw. De appartementen liggen op het zuid-zuidwesten en bieden veel natuurlijk licht. Penthouses met grote zonneterrassen, sommige éénheden hebben tuinen voor privégebruik en gelijkvloerse appartementen met terrassen van meer dan 100 m2.

In de gemeenschappelijke ruimtes komen tuinen met inheemse planten die een lager waterverbruik garanderen. Rondom het zwembad kunt u genieten van rust en stilte omgeven door een zonneterras waar u kunt genieten van meer dan 300 dagen zon in dit paradijs aan de Costa del Sol. De sportschool is een gewaardeerde toevoeging waarmee u gemakkelijk in vorm kunt blijven. Voor veiligheid en comfort is dit moderne complex afgesloten.

Wil je al wat meer weten over wat deze regio te bieden heeft? Klik hier

Kenmerken
Referentie
AHB
Status
Started
Type
Apartments
Prijs
€ 269.500
Max prijs
€ 602.000
Slaapkamers
2 - 3
Badkamers
2 - 3
Bewoonbare opp.
89m² - 140m²
Start datum
May 2018
Opleverdatum
2nd Trimester 2020
Plaats
Benahavís

Kom binnen

Toon alle foto's

Wenst u een afspraak of meer informatie?

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: