Aqualina Residences

Prijzen vanaf
 
€ 495.000

In dit elegant en stijlvol project zijn twee-, drie- en vierslaapkamerappartementen beschikbaar. Het bestaat ​​uit 50 appartementen verdeeld over vijf gebouwen op het zuiden, die onafhankelijk van elkaar zijn en zorgen voor volledige privacy. De appartementen met vier slaapkamers zijn penthouses, elk met drie badkamers.

Twee- en drieslaapkamerappartementen hebben twee badkamers en bevinden zich op de centrale en begane grond. Het lichte, ruime open interieur is zowel modern als neutraal van kleur en laat natuurlijk licht binnen. Alle slaapkamers zijn voorzien van hoogwaardige inbouwkasten en leiden naar uitgestrekte terrassen met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee.

Penthouses hebben een groot stijlvol solarium op het dak met een eigen dompelbad en een vaste barbecue, perfect om te genieten van een luxe levensstijl in het fantastische klimaat hier aan de Costa del Sol. De vierde slaapkamer op het solarium kan worden aangepast aan uw behoeften, of dit nu een prachtige hoofdslaapkamer, een zomerlounge of zelfs een studio is, ideaal voor familie of vrienden.

Wil je al wat meer weten over wat deze regio te bieden heeft? Klik hier

Kenmerken
AQUAR
Started
Apartments
€ 495.000
€ 1.130.000
Slaapkamers
2 - 4
Badkamers
2 - 3
Bewoonbare opp.
113m² - 170m²
February 2019
Autumn 2020
Benahavís
Documenten

Kom binnen

Toon alle foto's

Wenst u een afspraak of meer informatie?

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: