Emare

Prijzen vanaf
 
€ 3.400.000

Slechts 28 verbazingwekkend grote woningen met 3 en 4 slaapkamers, vlak tegen het strand. Een nieuw concept waar elk van de bevoorrechte families die in het complex wonen zullen genieten.Hoewel het appartementen zijn, heb je eerder het gevoel dat je in een villa woont. Bovendien zijn ze instapklaar! Nog slechts 3 beschikbaar.

Verbazingwekkende ramen en enorme terrassen, gebouwd op een bijna 20.000 m2 groot strandperceel is “Emare” een High Security Gated Complex, van slechts 6 kleine blokken. Ze bestaan uit slechts 28 ongelooflijk grote 3 & 4 slaapkamer woningen met exclusieve toegang tot het strand. Elk van de appartementen beschikt over minimaal 3 grote parkeerplaatsen, met directe toegang tot een eigen ‘kelder-berging’, direct verbonden met elk van de woningen door middel van een eigen lift.

Het moderne ontwerp van de tuinen heeft nog steeds de mediterrane essentie behouden, de meeste van deze tuinen zijn verspreid tussen het gebouw en de zee, waar een nieuw concept van zwembad opgaat in de natuur. Het hele jaar door zwemmen in het grote verwarmde buitenbad, dat een “Bajo Shelf” -gebied (Solarium) integreert en wordt beheerd door een zoutchloreringssysteem, terwijl je het zandstrand bijna kan aanraken.

Er werd gebouwd met de meest geavanceerde technologieën en innovatieve materialen.

Geniet, geniet, geniet …

Wil je al wat meer weten over wat deze regio te bieden heeft? Klik hier

Kenmerken
EME
Completed
Apartments
€ 3.400.000
€ 4.800.000
Slaapkamers
3 - 4
Badkamers
3
Bewoonbare opp.
231m² - 345m²
Estepona

Kom binnen

Toon alle foto's

Wenst u een afspraak of meer informatie?

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: