Navigolf Suites

Prijzen vanaf
 
€ 171.000

De ontwikkeling heeft in totaal 82 woningen die in 2 fasen worden uitgevoerd. Fase 1 komt overeen met blokken 1 tot 5, – 50 eenheden; en fase 2, blokken 6 en 7 met 32 ​​eenheden. Grote buitenruimtes met een zwembad exclusief voor bewoners.

Uitstekende gemeenschappelijke ruimtes en een breed scala aan uitgaansgelegenheden zoals winkels, bars en restaurants op een paar minuten afstand in La Cala de Mijas. Alle units hebben een prachtige oriëntatie waardoor u vanaf hun terrassen kunt genieten van een spectaculair open uitzicht op zee.

Profiteer van de mogelijkheid om langs het strand te wandelen, golf te spelen, te genieten van het geweldige aanbod van Cala de Mijas of de spectaculaire commerciële gebieden die bereikbaar zijn vanaf de snelweg in minder dan 10 minuten.

Binnen hebben alle units vloerverwarming. De woningen zijn ontworpen om optimaal te profiteren van natuurlijk licht, met grote kamers en ramen die uw huis vullen met licht en kleur. Alle materialen die in de nieuwe fase worden gebruikt, zijn van hoge kwaliteit.

De appartementen op de begane grond, zijn 10 meter hoogte gelegen ten opzichte van het straatniveau. Op deze manier heeft u vanaf de begane grond de zekerheid en het uitzicht van een vierde verdieping.

Wil je al wat meer weten over wat deze regio te bieden heeft? Klik hier

Kenmerken
Referentie
NFS
Status
Started
Type
Apartments
Prijs
€ 171.000
Max prijs
€ 469.500
Slaapkamers
1 - 3
Badkamers
1 - 2
Bewoonbare opp.
45m² - 114m²
Start datum
February 2020
Opleverdatum
1st Trimester 2023
Plaats
La Cala de Mijas

Kom binnen

Wenst u een afspraak of meer informatie?

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: