Oasis 325

Prijzen vanaf
 
€ 253.650

De ligging op het zuiden, de royale glasoppervlakte en de ruime terrassen zorgen voor een optimaal gebruik van zonlicht. Binnenin is de nauwgezette lay-out gericht op het verbeteren van het sociale leven en het behouden van de privacy van de meest intieme kamers van het appartement.

De open ruimte met de keuken, woonkamer en eetkamer strekt zich uit naar buiten in de vorm van een doorlopend terras. Met een oppervlakte van meer dan 30 vierkante meter en een glazen balustrade geniet je van een adembenemend uitzicht op de natuurlijke omgeving.

Oasis 325 is uitzonderlijk gelegen halverwege tussen Estepona en Marbella. De verhoogde ligging biedt een ongeëvenaard uitzicht over de Middellandse Zeekust. De natuurlijke kwaliteit wordt aangevuld door een uitstekende toegang tot de hoofdwegen aan de kust.

Eigenaars hebben een exclusieve toegang tot de complete SPA waar ze kunnen relaxen en zich kunnen onderdompelen in het ontspannende water van het zwembad, kunnen genieten van een ruime jacuzzi. Betreed de SPA en laat u ver weg voeren van de drukte en het hectische leven. De directe toegang vanuit de tuin nodigt u uit om te ontspannen en te genieten van de fantastische faciliteiten die worden aangevuld met een ruimte met kleedkamers en badkamers.

Wil je al wat meer weten over wat deze regio te bieden heeft? Klik hier

Kenmerken
Referentie
O325
Status
Started
Type
Apartments
Prijs
€ 253.650
Max prijs
€ 574.000
Slaapkamers
2 - 3
Badkamers
2 - 3
Bewoonbare opp.
77m² - 93m²
Start datum
September 2018
Opleverdatum
3rd Trimester 2021
Plaats
Estepona
Documenten

Kom binnen

Toon alle foto's

Wenst u een afspraak of meer informatie?

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: