Oceana Collection

Prijzen vanaf
 
€ 370.000

Deze moderne stadswoningen met drie slaapkamers liggen op een uitzonderlijke locatie aan de gegeerde New Golden Mile.

Het is een ultramoderne ontwikkeling van stadswoningen die profiteert van een zuidwestelijke oriëntatie en optimaal geniet van de zonsondergangen boven de Middellandse Zee. De oriëntatie van de gebouwen zorgt ervoor dat u vanuit vrijwel alle woningen kunt genieten van een prachtig uitzicht op zee.

Het biedt een werkelijk adembenemend uitzicht op zee en is centraal gelegen in de buurt van het charmante dorpje Cancelada, dat een overvloed aan voorzieningen op loopafstand biedt en daarnaast zijn enkele van de meest bekende golfbanen, waaronder La Quinta, Los Flamingos en El Higueral, binnen een paar minuten rijden.

Eigenaars hebben toegang tot het exclusieve Santa Vista Club House met fantastische sociale en wellnessfaciliteiten, zoals een binnenzwembad, een sauna en een eigen cafetaria. De prachtige stranden van dit stuk kust zijn enkele van de meest gewilde in de regio en deze exclusieve eigentijdse ontwikkeling bevindt zich in een beveiligd omheind complex dat zoveel meer biedt dan een geweldig uitzicht.

Wil je al wat meer weten over wat deze regio te bieden heeft? Klik hier

Kenmerken
OCEAC
Started
Townhouses
€ 370.000
€ 476.000
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Bewoonbare opp.
203m² - 222m²
February 2019
March 2021
Cancelada
Documenten

Kom binnen

Wenst u een afspraak of meer informatie?

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: