Oceana Views

Prijzen vanaf
 
€ 270.000

Deze selecte ontwikkeling van zeer moderne twee- en drieslaapkamerappartementen, penthouses ligt op een uitzonderlijke locatie aan de gewilde New Golden Mile, grenzend aan de beroemde wijk Los Flamingos.

Het is een ultramoderne ontwikkeling van appartementen op een verhoogde positie in vijf stijlvolle laagbouw die profiteert van een zuidwestelijke oriëntatie, waardoor u optimaal kunt genieten van het uitzicht op zee en de zonsondergang boven de Middellandse Zee.

Het is centraal gelegen in de buurt van het charmante dorpje Cancelada, dat een overvloed aan voorzieningen op loopafstand biedt en daarnaast zijn enkele van de meest bekende golfbanen, waaronder La Quinta, Los Flamingos en El Higueral, binnen een paar minuten rijden.

Eigenaars van dit project hebben toegang tot het exclusieve Santa Vista Club House met fantastische sociale en wellnessfaciliteiten, zoals een binnenzwembad, een sauna en een eigen cafetaria. De prachtige stranden van dit stuk kust zijn enkele van de meest gewilde in de regio en deze exclusieve eigentijdse ontwikkeling bevindt zich in een beveiligd omheind complex dat zoveel meer biedt dan een geweldig uitzicht.

Wil je al wat meer weten over wat deze regio te bieden heeft? Klik hier

Kenmerken
OCV
Started
Apartments
€ 270.000
€ 435.000
Slaapkamers
2 - 3
Badkamers
2
Bewoonbare opp.
99m² - 142m²
1st trimester 2021
Cancelada
Documenten

Kom binnen

Wenst u een afspraak of meer informatie?

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: