One 80 Residences

Prijzen vanaf
 
€ 230.000

Spectaculaire nieuwbouw met prachtig uitzicht op zee, fantastische terrassen op het zuiden en op loopafstand van het strand en lokale voorzieningen.

Deze sensationele nieuwe ontwikkeling geniet een benijdenswaardige positie op een fantastische locatie dicht bij het strand in de chique, gewilde stad Estepona, ten westen van de gekende gebieden Marbella en Banus. De prachtige moderne woningen beschikken over prachtige terrasruimtes en een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee.

De ontwikkeling omvat 72 eigentijdse appartementen met twee, drie en vier slaapkamers en penthouses verdeeld over vier laagbouw gelegen in een gegeerde wijk van Estepona.

De stijlvolle appartementen bevinden zich op een uitstekende locatie om te genieten van de luxe buitenlevensstijl waar Zuid-Spanje bekend om staat met de stranden met blauwe vlag en een schat aan voorzieningen op loopafstand, en ook vlak bij de beste golfbanen aan de Costa del Sol .

Dit gebied is zeer begeerd vanwege de perfecte locatie in het hart van de Costa del Sol met zijn eigen fantastische infrastructuur van internationale en lokale scholen, moderne ziekenhuizen, evenals een uitstekende selectie van sportfaciliteiten zoals maneges en tennisclubs.

Deze zeer elegante moderne appartementen en penthouses met twee, drie en vier slaapkamers zijn prachtig ontworpen in een open stijl, waardoor de ruimte en het zonlicht worden gemaximaliseerd, terwijl alleen de beste materialen worden gebruikt die zowel intern als extern beschikbaar zijn.

De ontwikkeling biedt privacy, rust en lichtgevende ruimtes, met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee vanaf de uitgebreide terrassen en extra grote ramen.

Verhoogde begane grond en eerste verdieping woningen beschikken over royale terrassen op het zuiden, waarvan de meeste een prachtig uitzicht op zee hebben. De appartementen op de tweede verdieping hebben ook zeer grote terrassen en profiteren van een spectaculair solarium.

Interieurs zijn voorzien van panoramische ramen waardoor de buitenruimte naadloos integreert en waardoor er effectief een nieuwe woonkamer ontstaat, met overal hoogwaardige porseleinen vloeren. Geniet vanaf uw terras van spectaculaire zonsondergangen en dineer in de open lucht met vrienden en familie.

Wil je al wat meer weten over wat deze regio te bieden heeft? Klik hier

Kenmerken
OBR
Started
Apartments
€ 230.000
€ 478.000
Slaapkamers
2 - 3
Badkamers
2
Bewoonbare opp.
89m² - 275m²
September 2019
Fourth quarter of 2021
Estepona

Kom binnen

Toon alle foto's

Wenst u een afspraak of meer informatie?

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: