The Cape

Prijzen vanaf
 
€ 689.000

Een innovatief woonproject in Cabopino. Dit wonder aan zee ligt in de gemeente Marbella (Málaga), één van de mooiste plekjes aan de Costa del Sol. De woningen zijn eerstelijns gelegen aan een golfterrein, met een uitstekende locatie, aangezien het dicht bij zowel een gouden zandstrand als de haven ligt.

Gelegen op de golfbaan van Cabopino, waardoor het een uniek complex is dankzij de ontzagwekkende omgeving. Een leven in dit bevoorrechte pand is zeker idyllisch voor golfliefhebbers. Dankzij de uitstekende locatie vindt u gemakkelijk alle diensten: sportcentra, supermarkten, internationale scholen, gezondheidscentra, strandbars en restaurants, evenals commerciële en recreatieruimtes.

Bovendien zijn zowel de luchthaven Málaga als het hogesnelheidstreinstation binnen minder dan 20 minuten met de auto bereikbaar.

Als je je altijd had voorgesteld dat je in een ruim huis zou wonen waar je wakker kon worden met een adembenemend uitzicht op zee, dan is dit je kans om eindelijk je droomhuis te vinden.

Wil je al wat meer weten over wat deze regio te bieden heeft? Klik hier

Kenmerken
TCA
Started
Townhouses
€ 689.000
€ 1.200.000
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Bewoonbare opp.
164m² - 170m²
April 2018
2nd Trimester 2020
Cabopino

Kom binnen

Wenst u een afspraak of meer informatie?

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: