The Island

Prijzen vanaf
 
€ 1.200.000

Een innovatief woonproject met absolute privacy, een groene omgeving en ultramoderne voorzieningen. Absolute privacy, uitzicht op zee, gemeenschappelijke ruimte met uitgestrekte zwembaden en een olympisch zwembad van 50 meter. Indoor Spa met Sauna en stoombad.

Het is niet eenvoudig om projecten zoals The Island te vinden: een van de weinige luxe residentiële projecten gelegen in het meest exclusieve deel van Estepona, eerste lijn strand en met een eigentijds architectonisch ontwerp

Bestaande uit luxe woningen met 3, 4 en 5 slaapkamers, 319 tot 449 vierkante meter, inclusief kelder, terrassen en solarium. Het accentueren van natuurlijk licht is van het allergrootste belang geweest, met grote ramen en minimale profielen (slechts 2 centimeter aluminium frames) en lichtschachten die via het trappenhuis binnendringen. Een aanvulling op dit open, innovatieve ontwerp zijn grote keramische vloertegels.

De open keukens zijn uitstekend uitgerust met Siemens of soortgelijke huishoudelijke apparaten.

Elke woning heeft een eigen dakterras met jacuzzi, pergola, keramische en kunstgrasvloeren, een barbecueplek en een eigen ondergrondse garage met persoonlijke toegang tot het huis via een ruime was- en serviceruimte, evenals gemeenschappelijke parkeerplaatsen voor gasten.

Ze hebben ook een open haard, vloerverwarming (watergebaseerd in woonruimtes en elektrisch in badkamers), warme en koude airconditioning, afgewerkte en gestoffeerde kleerkasten, plus de nieuwste domotica.

Automatische toegang tot elke garage, veiligheidsdeuren, privacy en veiligheidsluiken op sommige achterruiten en dubbele beglazing.

Wil je al wat meer weten over wat deze regio te bieden heeft? Klik hier

 

 

Kenmerken
TIE
Completed
Townhouses
€ 1.200.000
€ 1.529.000
Slaapkamers
3 - 4
Badkamers
2 - 3
Bewoonbare opp.
242m² - 366m²
Estepona

Kom binnen

Toon alle foto's

Wenst u een afspraak of meer informatie?

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: