Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Duplex appartement op toplocatie

In optie
€ 189.000
 - 
Bovenrij 27, 2200 Herentals
Bovenrij 27
2200 Herentals

Dit duplex appartement bevindt zich in een kleinschalig, karakteristiek gebouw en is gelegen op toplocatie pal in het centrum van Herentals. Alle faciliteiten (scholen, winkels, restaurants, …) bevinden zich in de directe omgeving.

Via de gezamenlijke inkomhal bereikt u de eerste verdieping waar u toegang krijgt tot het appartement. De indeling is als volgt: inkomhal met gastentoilet, berging, eetplaats, aparte keuken (mogelijk te integreren of aan te passen naar open keuken mits aanpassingswerkzaamheden) en leefruimte/zithoek.

Een vaste trap leidt u naar de tweede verdieping. Deze omvat 2 grote slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad, lavabo en wc.

Extra info: Fietsenberging/vuilbakken op het gelijkvloers I Elektriciteit conform (2019 vernieuwd) I Houten ramen met dubbele beglazing vooraan (2019) – achteraan aluminium ramen met dubbel glas I Dak geïsoleerd I CV op aardgas.

Mits een opfrisbeurt (schilderwerken), een nieuwe keuken en eventueel nieuwe badkamer kan dit een absolute parel worden!

EPC: 202 kWh/m2 – Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv I G-score A ; P-score A

+ Meer weergeven
- Minder weergeven
Prijs
€ 189.000
Bouwjaar
1958
Aantal slaapkamers
2
Bewoonbare opp.
96m²
Energielabel
C
EPC
202 kwh/m²
Alle kenmerken
Afstand winkels
400m
Afstand scholen
230m
Afstand openbaar vervoer
140m
Afstand autostrade
3400m

Wat wenst u?

Heeft u vragen betreffende dit eigendom of wenst u een bezoek?
Contactpersoon
Kristof Davidson
Contactpersoon: