Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Nieuwbouwwoning met inpandige garage

€ 328.229
 - 
Frans Masereelstraat 7, 2280 Grobbendonk
Frans Masereelstraat 7
2280 Grobbendonk

Deze nieuwbouwwoning situeert zich tussen de bossen en het Albertkanaal nabij het centrum van Grobbendonk, in een kindvriendelijke en rustige buurt. De straat is doodlopend, gelegen op wandel -en fietsafstand van alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer, …) en heeft uitstekende verbindingen naar de E313 en omliggende gemeentes.

Indeling: de inkomhal met gastentoilet leidt u naar de leefruimte, open keuken met alle comfort, aanpalende berging/wasplaats en garage. De eerste verdieping omvat 3 ruime slaapkamers en badkamer voorzien van ligbad, douche, wc en dubbel lavabomeubel. De achtertuin en het terras is zuid-west georiënteerd waardoor u de hele dag kunt genieten van de zon.

Om u volledig te ontzorgen wordt de woning instapklaar afgeleverd. Ook de oprit, toegangspaden en het terras worden aangelegd. Achteraan wordt de tuin ingezaaid met gras en de voortuin wordt éénmalig en eenvormig aangeplant. Op de perceelgrenzen worden hagen in beuk geplant of wordt een omheining in ander materiaal geplaatst om de woning te voorzien van de nodige privacy.

Er werd bewust gekozen voor een tijdloos en functioneel woonkarakter. De woning zal gebouwd worden volgens de huidige normen en zal beschikken over zonnepanelen. Extra info: de vermelde prijs is exclusief kosten – Grondaandeel onder registratie (12%), constructie btw (21%) I De werken zijn reeds ver gevorderd. E-peil <35. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv. P-score: A I G-score: onbekend

+ Meer weergeven
- Minder weergeven
Prijs
€ 328.229
Bouwjaar
2022
Aantal slaapkamers
3
Bewoonbare opp.
140m²
Grondoppervlakte
216m²
Alle kenmerken
Afstand winkels
1200m
Afstand scholen
1600m
Afstand openbaar vervoer
850m
Afstand autostrade
5300m

Wat wenst u?

Heeft u vragen betreffende dit eigendom of wenst u een bezoek?
Contactpersoon
Kristof Davidson
Contactpersoon: