Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Residentie ‘De Buecken’

 - 
Koppelandstraat 3-7, 2200 Herentals
Koppelandstraat 3-7
2200 Herentals

Woont u graag middenin een historische stadskern? Maak dan kennis met dit luxueus project in de Koppelandstraat, een zijstraat van de ‘Grote Markt’ van Herentals. Residentie ‘De Buecken’ is gelegen op een unieke AAA locatie en wordt omringd door alle voorzieningen en faciliteiten in de directe omgeving. De bouwheer zet hier volop in op kwalitatief en ecologisch verantwoord bouwen aan de toekomst in een stad die geschiedenis ademt. Een goed doordacht, hoogwaardig afgewerkt woonconcept te midden van de stad, vlakbij belangrijke verkeersaders. Kortom, eigentijds en exclusief wonen op een unieke locatie.

Zoek niet langer en laat uzelf betoveren door de ligging, de afwerking met grote glaspartijen, de royale lichtinval, groene daken en de verfijnde afwerking die u de hoogste woonkwaliteit garandeert. In dit iconisch gebouw met vier verdiepingen komen 9 appartementen. De woonoppervlaktes variëren van 72 m² tot ruim 157 m², waarbij u per appartement 1 ondergrondse staan­plaats (een extra troef pal in het centrum) en kelderberging aankoopt.

De appartementen worden gebouwd conform de nieuwe EPB-normen en afgewerkt met kwaliteitsmaterialen. E-peil < E30 Aankoopkosten: constructie onder BTW (21%), grond onder registratie (12%). Interesse in luxueus wonen ‘hartje Herentals’? Contacteer ons voor een afspraak en toelichting van het lastenboek, prijzen en plannen.

+ Meer weergeven
- Minder weergeven
Alle kenmerken
Afstand winkels
100m
Afstand scholen
200m
Afstand openbaar vervoer
120m
Afstand sportcentrum
1700m
Afstand autostrade
4000m

Wat wenst u?

Heeft u vragen betreffende dit eigendom of wenst u een bezoek?
Contactpersoon
Kristof Davidson
Contactpersoon: