Dit multifunctioneel pand werd gebouwd in 1975 en is gelegen op een toplocatie pal in het centrum van Herentals. In een zijstraat van de Grote Markt en dus op wandel -en fietsafstand van alle faciliteiten, vindt u dit eigendom dat beschikt over voldoende parkeergelegenheid met een dubbele garage (4 wagens) van maar liefst 66m2!

De indeling van deze woning is als volgt: het gelijkvloers omvat een kleine handelsruimte/bureau, apart toilet en berging/wasplaats. Via de marmeren trap bereikt u de grote leefruimte met parket en open haard, vestiaire, gastentoilet, keuken en aanpalende veranda. Er is zelfs een lift die u traploos naar de tweede verdieping stuurt. Deze is voorzien van 2 grote slaapkamers met balkon en een ruime badkamer met ligbad, dubbel lavabomeubel, wc en inbouwkasten. Een absoluut bijkomend pluspunt is de droge kelder en kruipkelder waar alle technieken werden geplaatst. Ideaal om nog weg te kunnen met allerlei leidingen en afvoeren op het gelijkvloers.

Achteraan de woning kunt u tot rust komen in een zuid georiënteerd stadstuintje. Deze tuin kan afgesloten worden van de straat met een automatische poort.

Extra info: elektriciteit conform I cv op aardgas I mits vergunning kan er nog een verdieping bijgebouwd worden.

Watertoets: niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied. EPC: 314 kWh/m2. Vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv).