Deze instapklare woning werd volledig gerenoveerd in 2012 en is uitstekend gelegen in Grobbendonk. Op wandel -en fietsafstand van het centrum en met vlotte verbinding naar de E313 en de omliggende gemeentes.

De inkomhal geeft u toegang tot een ruime, gezellige woonkamer met open keuken en zicht op de tuin. Verder is er op het gelijkvloers een berging, wasplaats, een ruime slaapkamer en een badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, wc en lavabomeubel. De eerste verdieping omvat 2 ruime slaapkamers en de zolderverdieping is bereikbaar via een vouwtrap, deze kan dienst doen als extra bergruimte. Een bijkomend pluspunt is de droge kelder.

Buiten vindt u een aangelegd terras, een zuid georiënteerde tuin voorzien van bijgebouw met overdekt terras en een tuinhuis.

Extra info: elektriciteit conform I aluminium ramen I steentapijt in de leefruimtes I zonnepanelen (10 stuks) I spouwmuren geïsoleerd I dak vernieuwd.

Watertoets: niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied. EPC: 359 kWh/m2. Vergund (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv).