Deze woning werd zeer degelijk gebouwd in 1957 en is gelegen pal in het centrum van Herentals.

Op wandel -en fietsafstand van alle faciliteiten, scholen, … vindt u dit eigendom dat beschikt over volgende indeling: het gelijkvloers omvat inkomhal met gastentoilet, grote leefruimte met parketvloer en open haard, keuken en berging.

Via een stevige trap bereikt u de eerste verdieping. Deze is voorzien van 3 ruime slaapkamers en badkamer met ligbad, lavabo en wc.

Een absoluut bijkomend pluspunt is de droge kelder van 12m2, maar vooral de zeer ruime zolder van maar liefst 40m2 waar extra kamers kunnen gerealiseerd worden. De zolder is tevens te bereiken via een vaste trap.

Achteraan beschikt deze woning over een stadskoer met wegenis langs achter via een servitude. Ideaal voor de toegang met fietsen, vuilbakken, …

Extra info: cv op stookolie I degelijke parketvloer in de leefruimte en slaapkamers I aardgas reeds aanwezig.

Watertoets: niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied. EPC: 735 kWh/m2. Geen vergunning uitgereikt (Gvg) – vergund geacht, gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv).

Meer artikels