Het Smedeshof is gelegen aan de dorpsrand van Grobbendonk, op wandelafstand van het centrum. Het is slechts 5 minuten rijden vanaf de E313, op- en afrit Herentals-west.

Het project bestaat uit vier ééngezinswoningen, volledig afgewerkt en ingedeeld met oog voor detail. Elke woning is voorzien van 12 zonnepanelen, afgesloten tuin en ruim terras. Indeling: de ruime inkomhal met gastentoilet en ruimte voor vestiaire geeft doorgang naar de leefruimte. Een woonkamer met ruime zit- en eethoek en zicht op het terras en de tuin. De open keuken geeft doorgang naar het terras en een zeer ruime berging/bijkeuken. Via de leefruimte neem je de trap naar de 1ste verdieping. Deze omvat 3 slaapkamers, apart toilet en een volledig ingerichte badkamer voorzien van dubbel wastafel met voldoende kastruimte, ruime inloopdouche en een ligbad. Er werd tevens een vaste trap naar de 2de verdieping voorzien, dewelke je zelf kan afwerken volledig naar eigen keuze.

De woningen werden gebouwd in CLT, zijn energiezuinig, ecologisch en staan nu al voor op de normen van 2021. Prijs exclusief kosten (21% btw constructie – 10% registratie grond).

Vg, Gmo, Vv, Wg, Gvkr