Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Davidson real estate steekt lokale handelaars een hart onder de riem.

De vastgoedsector werd als vele anderen hard getroffen en volledig stilgelegd. Het aantal transacties is dan ook stevig gedaald sinds de maatregelen van kracht zijn. Wellicht zal dit nog niet het einde zijn, maar tot op heden blijft alles één groot vraagteken.

Niet enkel wij leven met vraagtekens, maar ook onze lokale economie.

Daarom lanceerden wij een actie: de eerstvolgende tien opdrachten die we sluiten voor verkoop, worden beloond met cadeaucheques van “handelshart Herentals”. Deze cheques ter waarde van € 250 kan men spenderen bij talrijke lokale handelaars in Herentals.

Ter verduidelijking.

Als vastgoedkantoor kunnen, mogen en zullen we momenteel niet al te veel ondernemen, buiten de nodige voorbereidingen. De volledige opstart van het dossier zal dus pas plaatsvinden van zodra de “lockdown” wordt opgeheven of van zodra wij groen licht krijgen. De gezondheid van iedereen primeert, maar zoals eerder vermeld kunnen wij wel reeds de nodige voorbereidingen treffen, om nadien geen extra tijd te verliezen.

Stilstaan is achteruitgaan.

Nu stilzitten is geen optie. Inspanningen om de (lokale) economie te doen heropleven zullen hoogstnodig zijn. Laat ons samen alle lokale handelaars een hart onder de riem steken.

Ondanks het dalend aantal vastgoedtransacties verwachten (hopen) we dat onze sector relatief snel zal herstellen. Dit alles is uiteraard afhankelijk van de duurtijd van deze crisis. Als ze snel onder controle is, zal de impact op de vastgoedmarkt naar alle waarschijnlijkheid meevallen.

Bij de Belgische handels -en horecazaken ligt het echter anders. De drastische coronamaatregelen zullen een enorm zware impact hebben met vrees voor ontslagen, faillissementen, … Onze overheid voorziet tal van steunmaatregelen voor mensen en bedrijven die getroffen zijn door deze crisis maar…

“Wij dragen graag ons klein steentje bij, U ook?” 

#samenerdoor

Wil je graag verkopen?