Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:
Ben jij de match voor D.R.E.?

Met Davidson Real Estate ontfermen wij ons met veel enthousiasme over drie bedrijfstakken: BUY I SELL I BUILD.
We gaan steeds op zoek naar mogelijkheden om onze standaard diensten aan te vullen en onze klanten volledig te ontzorgen in het ganse traject van kopen, verkopen en (ver)bouwen. Ook in het buitenland (zuid-Spanje) zijn we actief, vanuit onze Belgische vestiging begeleiden we onze klanten uiterst persoonlijk naar hun droomwoning onder de zon.

Om ons team uit te breiden en onze groeiambities kracht bij te zetten, zijn we momenteel op zoek naar een (zelfstandig) BIV erkend vastgoedmakelaar of stagiaire vastgoedmakelaar met of zonder veel ervaring. Kandidaturen die ons kunnen overtuigen zonder erkenning, maar beschikken over een bachelor opleiding en eventueel stage willen aanvangen, worden zeker ook in overweging genomen en zullen genieten van een zeer degelijke opleiding.

De job in een notendop.

Ben jij gepassioneerd door vastgoed? Zet je schrap voor een job vol uitdaging, variatie, vrijheid en klantencontact.
Als commercieel talent leef jij je uit in de regio van Herentals en omstreken. Met jouw vastgoedexpertise en commerciële flair weet je in no time een eigen portefeuille op te bouwen.

Je volgt en analyseert de vastgoedmarkt op de voet. Je staat in voor alle facetten van zowel in- als verkoop. Je bent hiervoor vaak op de baan om bezoeken te doen, inkoopgesprekken te voeren, prospectie te doen enzovoort.

Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda volledig zelf in. Als kers op de taart van deze gevarieerde opdracht brengt het sluiten van een deal, de ultieme voldoening.

Je haalt een enorme energieboost uit het zien van gelukkige klanten? Check!

>

Jouw profiel.

Je behaalde reeds een BIV-nummer of je staat aan de startblokken en bent in het bezit van een bachelor of ander diploma waardoor je kan starten als stagiair vastgoedmakelaar. Veel of weinig ervaring? Zolang de wil er is, is de ervaring voor ons geen absolute vereiste. Heb je reeds kunnen proeven van de vastgoedsector door middel van een eerste stage- of werkervaring? Dan heb je wel een voetje voor, maar het is aan jou om ons te overtuigen.

Je blinkt uit door jouw vlotte communicatiestijl en jouw aanstekelijke commerciële drive. Daarnaast kent de regio Herentals geen geheimen voor jou en wil je graag jouw tanden zetten in de verdere uitbouw hiervan. Je neemt verantwoordelijkheid, maar speelt geen solo slim. We willen ambitieuze collega’s die er 200% voor gaan. Collega’s die scoren, maar alleen op de juiste, niet opdringerige manier: realistisch, empathisch en met maximaal begrip voor de noden en wensen van de klant. Vanuit die filosofie is streven naar de beste oplossing de sleutel tot succes.

>

Wat mag je van ons verwachten?

Reken erop dat je terechtkomt in een professionele en innovatieve omgeving in een bedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat, een bedrijf dat staat voor kwaliteit boven kwantiteit. In ruil voor al je inzet bieden we je graag mooie carrièrekansen, inspraak en vrijheid. Daarbovenop een motiverend commissiesysteem, opleidingen én persoonlijke begeleiding van de zaakvoerder.

Samen succesvol! “Een bedrijf is maar zo sterk als het team dat erachter staat”, daar zijn wij alvast van overtuigd.

Overtuig ons hieronder en je krijgt zo snel mogelijk een invite voor een goed gesprek.

>

Ik waag mijn kans - LET'S CONNECT:

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Indien bepaalde documenten niet lukken, bezorg je ons deze gerust op een andere manier.