Met onze afdeling S E L L.” leggen we de focus op begeleiding bij de verkoop van vastgoed, met kennis van zaken en passie voor het vak en dat valt op. Maak een keuze tussen:

DE TOUWTJES IN HANDEN

Een manier om zelf te verkopen. Een manier die u volledige controle geeft en de waarde helpt te bereiken die u voor ogen hebt. Wij geloven sterk in het particuliere verkoopproces, gecombineerd met onze praktijkervaring om zo geweldige resultaten te bereiken.

Standaard inbegrepen:

Waardebepaling
Elk eigendom verschilt van het andere. Het vormt de basis van een goed onderbouwd dossier.
Administratieve begeleiding
Samenstelling persoonlijk dossier & aanvraag van alle wettelijk verplichte documenten.
EPC en elektrische keuring
Verplicht bij verkoop van je woning. Voor onze klanten zijn deze inbegrepen in de dienstverlening.
Volledige verkoopmap
Goede voorbereiding is de sleutel tot succes! Een persoonlijke map met brochure, aankoopbod, enzovoort. Stickers verkocht bij verkoop.
Tips ’n tricks
Hiermee kom je al een heel eind om je woning aantrekkelijk te maken en door ons verkoopadvies wordt je weldra nog een expert in het vastgoed.
Professionele fotoreportage
Om vastgoed te verkopen is vaak meer dan standaard nodig. We gaan voor de beste kwaliteit zodat je met een goed gevoel de verkoop kunt starten.
Gepersonaliseerd gevelbord
Een kwalitatief reclamebord, inclusief plaatsing. Niet alleen online, maar ook in het straatbeeld moet je opvallen.
Publicatie portaalsites
De meest gekende (Immoweb, Zimmo, Immovlan, Realo, ...). Aanvragen komen rechtstreeks bij jou terecht.
Groot bereik op social media
Het wordt steeds een belangrijker verkoopkanaal. We zorgen voor vertoning op Facebook & Instagram.

VERHOOG JE SLAAGKANSEN

Zet de nieuwste technieken in om uw eigendom zo aantrekkelijk mogelijk voor te stellen.

Virtual tour optie

Laat potentiële kopers uw woning 24/7 bezoeken, zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen. Een leuke ervaring die zeker een meerwaarde oplevert aan uw online aanwezigheid. Potentiële kopers kunnen op hun gemak binnen kijken en krijgen zo een beter idee over uw eigendom. Het verlaagt de drempel om ook werkelijk binnen te stappen.

Door gebruik te maken van een virtual tour bovenop professionele foto’s verhoogt u de kans om kopers binnen te halen en onderscheidt u uzelf van de “concurrentie”.

Video optie

Ervoor zorgen dat uw pand gezien, gevonden en onthouden wordt. Het verhoogt uw imago door professioneel over te komen en geeft mogelijke kopers een beter beeld van wat ze kunnen verwachten. Door video te gebruiken kunt u de rondleiding direct tonen aan al uw volgers op sociale media .

Vandaag hebben we elk onze eigen “televisie” in onze broekzak. Het verhaal dat u wilt vertellen kan op deze manier ook via een klein scherm of andere kanalen getoond worden.

Plattegrond optie

Geen plan in bezit, u bent het verloren of het is niet duidelijk meer? Geen nood, we maken een volledig nieuwe versie of steken deze in een nieuw jasje. Potentiële kopers hechten vaak belang aan afmetingen, indeling en hoe ze hun meubels er kwijt kunnen.

Meten is weten! Indien gewenst zorgen we voor een gedetailleerde meting. Hierbij meten we binnen alle ruimtes, de scheidingsmuren, inclusief de dragende en niet-dragende binnenmuren. Er wordt direct op schaal ingetekend. Daarna verwerken we de schets tot een commerciële plattegrond.

Voor/na optie

Een digitale make-over van de bestaande situatie op basis van een foto of plattegrond. We laten zien wat mogelijk is en hoe het kan worden.

Zeer doeltreffend voor woningen met een gedateerd of casco interieur. Maak de keuze uit verschillende hedendaagse stijlen, stuk voor stuk zorgvuldig samengesteld op basis van huidige interieurtrends. Een mooi samenspel van kleuren, decoratie, inrichting en belichting die perfect op elkaar aansluiten.

Veelgestelde vragen

Ben ik verplicht om te verkopen als iemand de vraagprijs biedt?
Mag ik zelf de vraagprijs bepalen?
Hoe bereid ik me voor op een bezoek en wat met de onderhandelingen?
Is het nadelig als ik zelf de bezoeken organiseer?
Wat moet ik vermelden tijdens een bezoek?
Kunnen jullie ook de bezoeken uitvoeren?
Wat gebeurt er als ik een akkoord bereikt heb met een koper?
Hoeveel kost deze dienstverlening en wanneer moet deze betaald worden?

Klaar om uw woning te verkopen?