Wat is  B U Y.  by Davidson?

Binnen Davidson real estate gaan we steeds op zoek naar mogelijkheden om onze standaard diensten aan te vullen en u als klant volledig te ontzorgen in het ganse traject van kopen, verkopen en (ver)bouwen. Met deze bedrijfstak leggen we de focus op begeleiding bij de “aankoop” van vastgoed, één van de belangrijkste aankopen uit een mensenleven.

 

Second opinion – waardebepaling

We bezoeken samen de woning en nemen notities van de positieve en negatieve elementen (basis constructie, omgeving, oriëntatie, …). Ook de waarde van het eigendom wordt grondig bekeken, een correcte waardepaling kan voorkomen dat u te veel betaald.

Meteen na het bezoek ontvangt u van ons feedback. Indien gewenst maken we zelfs een simulatie van hoe uw droomkeuken, woonkamer of badkamer er kan uitzien. 

Op deze manier kan u weloverwogen een beslissing nemen om al dan niet volgende stappen te ondernemen in de aankoop.

Laat u niet leiden door emoties

Onderhandelingen tussen koper en verkoper

De laatste stap, maar zeker niet de minst belangrijke. Bijkomend zijn er vaak nog een reeks aan zaken die moeten besproken worden: de beschikbaarheid, bijzondere voorwaarden, zijn alle documenten aanwezig en bevatten deze negatieve elementen, wat met opschortende voorwaarden, enzovoort.

Om sterker te staan in onze onderhandelingen, is het handig om voorafgaand een begeleid bezoek en screening vast te leggen.

Kleine investering, grote besparing

Zorgeloos een stapje verder

U staat op het punt om het perfecte pand aan te kopen en plots is daar het idee: “als we nu eens die garage uitbouwen, of die dakwerken uitvoeren en isoleren, of de vloer renoveren, of die badkamer verbouwen of die keuken vernieuwen?”

Het kriebelt en u wil alles snel in orde, maar dat is buiten de rompslomp van de bouw gerekend. Van attesten en goedkeuringen over offertes tot verschuivingen en teleurstellingen. Wij bezorgen u eerlijk advies alsook een persoonlijke begeleiding bij zowel het creëren van uw (nieuw) interieur als bij uw totale verbouwing.

Bekijk meer  >  B U I L D. 

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen aankoopbegeleiding en verkoopbegeleiding?
Is het een goede tijd om te investeren in België?
Moet ik btw of verkooprechten (registratie) betalen op mijn aankoop?
Hoeveel verkooprechten moet ik betalen op een nieuwe aankoop en waarvan kan ik nog genieten?

Samen uw droomwoning tegemoet?