Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

verkoop

Wanneer u de juiste professional aan uw zijde heeft, wordt het verkopen van vastgoed een waar genoegen. We luisteren goed naar de wensen van de klant en leveren vervolgens een dossier op maat. Van een doordachte analyse, actief luisteren en creatief denken tot een effectieve communicatie. En… uiteraard een geslaagde verkoop!

Laat uzelf volledig ontzorgen in het ganse traject van verkopen. Ontdek hoe we uw vastgoedportefeuille samen succesvol verkopen met onze kwalitatieve dienstverlening. Steeds met respect voor uw huisstijl, regels en werkwijze.

 

BRANDING & MARKETING

Heeft uw vastgoedbedrijf nood aan een nieuwe, hedendaagse huisstijl?
Wenst u bijstand voor de commercialisatie van uw nieuwbouwproject?

Maak een sterk merk, laat zien wie u bent en waar u voor staat.
Vertel uw verhaal en maak het zichtbaar voor het grote publiek.

Samen starten we met een plan op maat dat vertrekt vanuit uw noden en wensen om zo een bepaald concept te creëren. Wij vertellen u in alle transparantie dat wij geen marketing of communicatiebedrijf zijn, maar wel over de nodige sectorervaring, partners en creativiteit beschikken om uw project tot een goed einde te brengen.

De coördinatie, en realisatie van uw verhaal nemen we dus graag voor onze rekening.

 

Overige diensten

Door onze jarenlange ervaring in de sector en het opstarten van eigen concepten zijn we van vele markten thuis. Denk aan verkoop van zowel nieuwbouw als bestaand vastgoed, maar ook aan leidinggevende/management functies, aankoopbegeleiding, …

Maak kennis met onze dynamische dienstverlening voor uw organisatie.

 

Contacteer ons

Op zoek naar een flexibele kracht of een veelzijdig verlengstuk van uw team?