Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:
Gediplomeerd adviseur. BIV #511.180

Het kopen of verkopen van vastgoed kan een boeiend proces zijn, maar een proces dat vaak gepaard gaat met behoorlijk wat uitdagingen. Wanneer u de juiste professional aan uw zijde heeft, wordt het kopen of verkopen van een woning een waar genoegen.

Kristof Davidson is een makelaar met de ervaring én het enthousiasme dat u nodig heeft om al uw vastgoedtransacties tot een goed einde te brengen. Hij begon zijn vastgoedcarrière in 2010 als leek in het vak. Aangevoerd door ambitie en gepaard met hard werken volgde hij de nodige vastgoedopleidingen en behaalde hij met glans en trots zijn BIV-nummer als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar.

Zijn oog voor persoonlijke aanpak en de behoefte om de consument op een objectieve, eerlijke en transparante basis te adviseren, zorgden ervoor dat hij uiteindelijk zelf de vleugels ging spreiden. Wat zijn passie is? Uw (toekomstig) vastgoed!

Deze zaakvoerder staat dagelijks met zijn eigen voeten in de klei en is betrokken bij elk dossier. Of u nu koopt of verkoopt. U krijgt steeds één aanspreekpunt en dat garandeert meer persoonlijkheid, flexibiliteit & efficiëntie.

Toewijding, kwaliteit & innovatie.

De vastgoedmarkt is voortdurend in beweging, wetten worden continue aangepast, onze woonbehoeftes veranderen en techniek staat nooit stil. Al die evoluties volgen wij op de voet. Voor onszelf, om een partner te zijn die zich onderscheidt. Maar vooral voor u, om snel in te spelen op die veranderingen én om u proactief te helpen waar nodig.

Maak kennis met onze unieke ‘Boutique Service’, waar kwaliteit boven kwantiteit staat en waar we voor elke klant steeds tot het uiterste gaan. Ons doel is om eerst uw verwachtingen te leren kennen voordat we een aanvalsplan voorstellen. “Wie bent u? Wat zijn uw noden?” Tenslotte willen we u een op maat gemaakt plan presenteren om uw eigendom te verkopen met innovatieve marketing die het beste werkt voor uw situatie. Hoewel elke fase van een dossier andere vaardigheden kan vereisen, worden steeds dezelfde principes toegepast. Van een doordachte analyse, actief luisteren en creatief denken tot een effectieve communicatie. En… een succesvolle verkoop!

‘Boutique office’ – hartje Herentals.

Ons kantoor is een plek waar we mensen kennis willen laten maken met onze manier van aanpak en waar ze geen nummer zijn. Wonen is voor iedereen anders, achter elk gezicht schuilt een ander verhaal. Vanuit ons ‘Boutique Office’ begeleiden wij u persoonlijk, volgens uw ideeën, behoeftes en wensen. Wij beloven dat u op de eerste plaats komt. Uw eigendom is de ster, niet wij. Graag meer informatie over onze ‘Boutique Service’? Spring eens binnen, we helpen u graag vrijblijvend verder.

connected.

Tevreden klanten die we succesvol verbonden met elkaars vastgoed.
Heel fijne benadering. Professionele aanpak. Toffe ‘features’ zoals rondleiding online, … Snelle verkoop!!!
—  
Geerinckx S.
Zeer vlotte hulp en de makelaar is steeds bereikbaar voor eventuele vragen.
—  
Baeten J.
Aangenaam en vlot. Zonder problemen en zeker aan te raden naar de toekomst toe voor eventuele andere projecten.
—  
Verlooy P.
Snelle opvolging en heldere communicatie. Voldoende tijd uitgetrokken om alles uit te leggen. Je voelt je geen nummer.
—  
Van Dyck & Paenhuysen
Zeer goede service! Zowel bij de start, de evaluaties als de afwerking. Bedankt!
—  
Van Gansen
Vriendelijke service, snel afgehandeld. Steeds voldoende uitleg gekregen. Fijne rondleiding met veel informatie.
—  
Adriaenssen
Na een lange zoektocht eindelijk een eerlijke makelaar/verkoper tegengekomen. Dankjewel!!!
—  
Obbels & Vleminckx
Eerlijke en persoonlijk aanpak. Voelde onmiddellijk goed. Kristof is een rustige en integere persoon.
—  
Fam. Bloemen
Aangename verkoper & makelaar. De rondgang in het huis is ook heel vlot verlopen, met voldoende uitleg. Tevreden!
—  
Debleu J.
Zeer positief, geen telefoon of vraag was te veel. Zowel bij de verhuur als bij de verkoop. Steeds voldoende informatie...
—  
Hemdaoui C.
Een perfecte advertentie van het vastgoed, duidelijk en gedetailleerd. Gevolgd door een nauwgezette regeling en afhandeling van alle...
—  
Fam. De Vocht
Gedreven verkoper, hij hield ons regelmatig op de hoogte van de situatie. Probleem met de bouwvergunning: uitstekende communicatie met...
—  
Fam. Van Looy
Vlot, zeer aangenaam en een TOP opvolging. Professioneel en vriendelijk. Een 10/10 – would visit again!
—  
Peeters & Hanooke
Een professionele makelaar en ook steeds goed bereikbaar. Kortom een goede service, onze woning werd zeer mooi gepresenteerd.
—  
Vreys R.
Goed en behulpzaam in de voor ons onbekende wereld van vastgoed. Gemakkelijk te bereiken via mail en bereidwillig te spreken met bank...
—  
Vermaning & Hovius
Wij zijn heel erg tevreden! Hartelijk bedankt, Kristof. Hij is altijd heel behulpzaam en vriendelijk geweest, steeds met een duidelijke...
—  
Hardip S.
Zeer aangenaam, heel transparant en duidelijk. Steeds bereikbaar voor alle vragen en heeft de rust kunnen bewaren.
—  
Van Craeyenhemstraat 17 – Grobbendonk (verkopers)
Behulpzame en aangename service.
—  
Van Craeyenhemstraat 17 – Grobbendonk (kopers)
Heel tevreden over de service. Alles pico bello *****. We zijn heel erg tevreden, bedankt Kristof!”
—  
Wuytsbergen 20 – Herentals (verkopers)
Professioneel. Aangenaam contact en vlotte opvolging.
—  
Wuytsbergen 20 – Herentals (kopers)
Zeer correcte makelaar. Komt gemaakte afspraken na.We zouden Kristof zeker aanraden!
—  
Ernest Claesstraat 51 – Herentals (verkopers)

Maak uw afspraak

We nemen graag voldoende tijd om te luisteren naar uw persoonlijk verhaal.