Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Gewelf is een bedrijf dat is ontstaan uit een samensmelting van twee experten in hun vakgebied. Een verhaal dat begon met een diepe liefde voor vastgoed, architectuur, vakmanschap en design. Met een visie om dromen werkelijkheid te maken begonnen ze hun reis naar het creëren van een merk dat synoniem staat voor excellentie en innovatie in de wereld van renovatie en nieuwbouw.

Achter de façade van een bedrijf schuilt vaak een verhaal van creativiteit, visie en toewijding. Het is echter niet alleen de website die het merk vertegenwoordigt, maar de hele beleving die wordt neergezet – en dit begint bij de essentie van een merkidentiteit.

De branding van een bedrijf is dan ook een verfijnde uiting van de eigen visie van de zaakvoerders. Deze werd gegoten in de naam ‘Gewelf’, een stevige basis die verwijst naar zowel stabiliteit als naar een gevoel van ruimte, grandeur en elegantie.”

Vervolgens kwam het ontwerpen van het logo, kleurenschema en de visuele identiteit (website, …). We wilden een logo dat de essentie van Gewelf vastlegt – de perfecte mix van klassieke elegantie en moderne flair. Met zorgvuldig gekozen kleuren en lettertypen hebben we een visuele identiteit gecreëerd die de waarden en stijl weerspiegelt.

Maar branding gaat niet alleen over het uiterlijk; het gaat ook over de ervaring die een bedrijf aan hun klanten biedt. Daarom hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een klantgerichte benadering waarbij transparantie, communicatie en uitmuntendheid centraal staan in alles wat ze doen. Het is een verhaal dat verteld wordt via elk contactpunt met de klant – van de eerste kennismaking tot aan de uiteindelijke samenwerking.

Het proces van het creëren van deze branding begon met een grondige analyse van de kernwaarden en doelstellingen. We wilden een merk creëren dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid.

Een merk dat mensen vertrouwen en waarop ze trots kunnen zijn.

Graag meer informatie over wie we zijn en onze werkwijze? Let’s connect!