Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Davidson Real Estate Services is intussen uitgegroeid tot een bedrijf dat freelance breed inzetbaar is in de sector van onroerend goed. Wat de voordelen zijn voor onze klanten en waarom ze voor ons kiezen? U leest het hieronder. 

De voordelen van een freelancer.

Er zijn heel wat praktische voordelen die een freelancer met zich meebrengt. Zo kunt u ons bijvoorbeeld inzetten voor een specifieke periode waarin u extra handen nodig hebt. We zijn namelijk geen werknemer, hierdoor heeft u bijkomend geen gedoe met alle administratieve en juridische rompslomp.

U hoeft niet te betalen wanneer we langdurig ziek zijn of geen taken uitvoeren, er zijn geen vakantiedagen (+ vakantiegeld) en er is geen ontslagrecht. Zoals u ziet, er zijn praktische voordelen maar zeker ook tal van financiële voordelen.

Expert in het vakgebied.

Over het algemeen zijn freelancers experts in hun vakgebied. Niet alleen door opgebouwde ervaring, ten eerste is dit zo omdat we een specialiteit kiezen waar we niet alleen goed in zijn maar wat we ook heel leuk vinden om te doen. Het natuurlijke gevolg hiervan is dat we ons werk met veel motivatie, plezier en nauwkeurigheid uitvoeren.

Ten tweede willen we ons werk graag zo goed mogelijk uitvoeren omdat de tevredenheid van de klant afhangt van onze expertise, de uitvoering en de resultaten. Uiteraard willen we (zoals we daar in het verleden reeds prat op gingen) enkel kwaliteit leveren, dat heeft positieve gevolgen voor ieders imago.

Vakgebieden.

Door onze jarenlange ervaring in de sector en het opstarten van eigen concepten zijn we van vele markten thuis. Op commercieel vlak richten we ons onder andere op de verkoop van zowel bestaand als nieuwbouw vastgoed, maar ook leidinggevende functies, aankoopbegeleiding, … komen aan bod.

Daarnaast leven we ons als creatieve geest graag uit op het gebied van branding en marketing. Denk hierbij aan een volledige nieuwe uitstraling (huisstijl, website, …), maar ook aparte taakjes (logo’s, brochures, flyers, …). Tenslotte laten we onze ervaring en perfectionisme graag tot zijn recht komen in de organisatie achter de schermen (automatisering, optimalisatie enzovoort).

Uiteraard kunnen er zowel combinaties als aparte taken per segment worden afgesproken. Onze diensten worden naadloos afgestemd op de unieke behoeften van elke opdrachtgever. We werken als verlengstuk van het team en door onze ervaring kunnen we ons razendsnel aanpassen aan een nieuwe omgeving en werkwijze. U geniet van de voordelen, wij van onze passie.

Flexibiliteit.

De mogelijkheid om zelf onze werkuren in te plannen zien we als een gezamenlijk voordeel. Want dat betekent dat we vaak ook beschikbaar zijn buiten de gebruikelijke werktijden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om na werktijd nog even met ons te sparren. We willen dat onze klant ervaart dat we echt betrokken zijn bij het bedrijf.

Ondernemingszin.

Één van de grootste verschillen tussen een werknemer en een freelancer is de ondernemende mindset. Wij groeien graag mee met een bedrijf zodat we interessante opdrachten kunnen blijven uitvoeren. Dit kan alleen maar door goed werk te leveren dat uiteindelijk leidt tot een positieve mond-tot-mond reclame en vervolgens weer tot een groter netwerk en extra uitdagende kansen.

Tot slot zijn we constant bezig met verbeteren en innoveren. Waar het voor een vaste werknemer soms verleidelijk is om toe te geven aan de automatische piloot, is het voor ons van groot belang om constant op de hoogte te blijven van de laatste evoluties en trends. Want dat zorgt ervoor dat de kwaliteit van ons werk blijft verbeteren. 

En ga zo maar door …

Bent u overtuigd van de voordelen van een freelancer voor uw vastgoedbedrijf? Let’s connect!