Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

De wereld van vastgoed verandert in snel tempo en daarom kan het verstandig zijn om te investeren in een freelancer voor uw vastgoedbedrijf. Wat de voordelen voor u zijn? Het zijn er heel wat, in onderstaand artikel bespreken we er enkele. 

De voordelen van een freelance vastgoedmakelaar.

Er zijn heel wat praktische voordelen die een freelancer met zich meebrengt. Zo kunt u ons bijvoorbeeld inzetten voor een specifieke periode waarin u extra handen nodig hebt. We zijn namelijk geen werknemer, hierdoor heeft u bijkomend geen gedoe met alle administratieve en juridische rompslomp.

U hoeft niet te betalen wanneer we langdurig ziek zijn of geen taken uitvoeren, er zijn geen vakantiedagen (+ vakantiegeld) en er is geen ontslagrecht. Zoals u ziet, er zijn praktische voordelen maar zeker ook tal van financiële voordelen.

Expert in het vakgebied.

Over het algemeen zijn freelancers experts in hun vakgebied. Niet alleen door opgebouwde ervaring, ten eerste is dit zo omdat we een specialiteit kiezen waar we niet alleen goed in zijn maar wat we ook heel leuk vinden om te doen. Het natuurlijke gevolg hiervan is dat we ons werk met veel motivatie, plezier en nauwkeurigheid uitvoeren.

Ten tweede willen we ons werk graag zo goed mogelijk uitvoeren omdat de tevredenheid van de klant afhangt van onze expertise, de uitvoering en de resultaten. Uiteraard willen (zoals we daar in het verleden reeds prat op gingen) enkel kwaliteit leveren, dat heeft ook positieve gevolgen voor ons imago.

Flexibiliteit.

De mogelijkheid om zelf onze werkuren in te plannen zien we als een gezamenlijk voordeel. Want dat betekent dat we vaak ook beschikbaar zijn buiten de gebruikelijke werktijden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om na werktijd nog even met ons te sparren. We willen dat onze klant ervaart dat we echt betrokken zijn bij het bedrijf.

Ondernemingszin.

Één van de grootste verschillen tussen een werknemer en een freelancer is de ondernemende mindset. Wij groeien graag mee met een bedrijf zodat we interessante opdrachten kunnen blijven uitvoeren. Dit kan alleen maar door goed werk te leveren dat uiteindelijk leidt tot een positieve mond-tot-mond reclame en vervolgens weer tot een groter netwerk en extra uitdagende kansen.

Tot slot zijn we constant bezig met verbeteren en innoveren. Waar het voor een vaste werknemer soms verleidelijk is om toe te geven aan de automatische piloot, is het voor ons van groot belang om constant op de hoogte te blijven van de laatste evoluties en trends. Want dat zorgt ervoor dat de kwaliteit van ons werk blijft verbeteren. 

En ga zo maar door …

Bent u overtuigd van de voordelen van een freelancer voor uw vastgoedbedrijf? Let’s connect!