Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Onze volgende samenwerking is een feit. Niemand minder dan RDK (projectontwikkelaar) uit Rijkevorsel kiest voor onze persoonlijke, kwalitatieve dienstverlening. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar betaalbare kwaliteitswoningen realiseert RDK immers steeds meer nieuwbouwprojecten van hoge kwaliteit en met een charmante, tijdloze uitstraling.

Wie is RDK?

Als projectontwikkelaar beheerst RDK het ganse bouwproces, van ontwerp tot uitvoering, afwerking en oplevering. Hun bedrijfsvisie om zoveel mogelijk werken uit te voeren met eigen vakmensen biedt heel wat voordelen. Niet alleen kunnen zij de coördinatie en de timing zelf goed organiseren, ook hebben ze op die manier veel meer controle op de kwaliteit van het geleverde werk. Klanten genieten hierbij van het grote voordeel dat ze terecht kunnen bij een bedrijf waar continuïteit heerst, wat prettig is voor hun garantie in de toekomst.

Bij RDK koopt u dus zonder zorgen een volledig afgewerkte woning in een nieuwbouwproject. Door onze aangename samenwerking in het verleden en familie die reeds kocht in één van hun projecten kunnen wij dit alleen maar beamen.

Welke taken nemen we op ons?

Davidson real estate services zal freelance fungeren als aanspreekpunt voor kandidaat-kopers in twee nieuwbouwprojecten (woningen) te Grobbendonk. Twee tijdloze woningen worden gerealiseerd aan het ‘Bovenpad’ en zeven woningen (Den Huger) werden gerealiseerd tegenover het groene domein rond het Goorkasteel.

Wat we dus vooral zullen doen is onze commerciële ervaring delen om zo samen tot een nog hoger niveau te klimmen met tevreden kopers en klanten als gevolg.

In het project ‘Den Huger’ op de Herentalsesteenweg 55 & Industrieweg 23A werd reeds een kijkwoning voorzien. Iedere vrijdag vanaf 6 oktober tot en met 22 december 2023 (van 13u tot 16u) ontvangen wij u hier graag en voorzien wij u van meer informatie over de projecten en over RDK zelf.

Beide partijen kijken er alvast naar uit om van deze samenwerking een succesverhaal te maken. Met RDK hebben we een tweede partner die reeds sterk verankerd is en daar zijn we uiteraard enorm trots op.

Tenslotte willen we het ganse team van RDK alvast bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons kantoor. We zullen niet teleurstellen en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.

Op zoek naar een woning in een volledig afgewerkt nieuwbouwproject of ook nood aan bijstand voor uw bedrijf? Contacteer ons!