Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:
Een nieuwe werkwijze: share the experiences.

Vanaf heden schakelen wij over naar ons nieuwe werkwijze onder het motto “vermenigvuldigen door te delen”. Maar wat betekent dat?

Na een succesvol jaar met geslaagde verkopen en tevreden klanten komen wij uit ‘ons kot’ en bieden we vanaf nu als veelzijdig en erkend freelance vastgoedmakelaar onze kwalitatieve diensten aan voor collega’s die behoefte hebben aan of goesting hebben in een samenwerking. Voor een korte of langere periode en met een brede inzetbaarheid. We horen u al denken: “dat is toch niet evident in een sector waarin tal van ‘lone riders’ actief zijn?” Dat klopt, maar van die mentaliteit willen wij net volledig afstappen. Door ervaring te delen geloven wij echt een meerwaarde te kunnen zijn voor mekaar, als professionals onderling, maar ook voor onze sector. Bovendien weten wij perfect hoe een vastgoedbedrijf draait en waar de klanten belang aan hechten.

Belangrijke informatie.

Voor alle duidelijkheid: Davidson real estate blijft bestaan, maar gooit zijn strategie volledig om naar ‘freelance vastgoedmakelaar’. Ons bestaand cliënteel blijft trouw aan onze werkwijze, alleen zal het vastgoedaanbod niet meer via onze huidige website gepubliceerd worden. Ook voor toekomstige potentiële klanten blijven wij een aanspreekpunt voor al hun vastgoedvragen en behoeftes. Wij zullen hen nog steeds met veel toewijding verder helpen. Daarnaast bieden we intussen een brede waaier aan extra diensten voor vastgoedbedrijven.

Blijf ons volgen want in onze volgende blog leggen we uit wat de voordelen zijn van een freelancer in de vastgoedwereld. Daarnaast zullen er ongetwijfeld nog concepten uitrollen, stay tuned en let’s share experiences!

Heeft u vragen omtrent onze dienstverlening of verandering van werkwijze? Let’s connect!