Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Davidson Real Estate trekt in nieuw kantoor!

Nu de startfase voorbij is vond zaakvoerder Kristof Davidson uit Herentals de tijd rijp voor een volwaardig kantoor in thuishaven Herentals. Vanaf vandaag vind je Davidson Real Estate terug in een gloednieuw kantoor op een locatie die voor velen niet onbekend is. Met de verhuis en de lancering van een nieuw concept ging het even hard voor zaakvoerder.

Kristof Davidson : “We zijn klaar om iedereen (momenteel nog op afspraak) met open armen te ontvangen. Je verwacht het misschien niet, maar vastgoed draait bij ons vooral rond mensen. Mensen hun woondroom vervullen of mensen een zorgeloos parcours bezorgen bij de verkoop of het (ver)bouwen van hun vastgoed, daar doen we het voor!”

Vanuit die gedachte kwam ook de slogan ‘Connecting people & property’.

 

Prachtige locatie: Burchtstraat O. Mols-Dom.

Het kantoor is gevestigd in de Burchtstraat 11 Herentals. Voor de meeste mensen van Herentals en omstreken is dit geen onbekend terrein. Het prachtige kantoorgebouw van destijds O. Mols-Dom is nu in handen van Molenwater Groep-H-Estate en zal, in afwachting van een woonproject, dienst doen als uitvalsbasis van ambitieuze jonge ondernemers : als Kristof Davidson van ‘Davidson Real Estate’ en Brent Luyckx, Axel Roelants en Mathieu Van der Poel van 4Gold. Beide bedrijven hebben alvast één ding gemeen: ze nemen geen genoegen met zilver, maar gaan voluit voor goud. “We trachten een service te bieden die voor onze klanten goud waard is.”

Waarom een nieuw kantoor? We hebben gemerkt dat we toch graag een vast ankerpunt hadden in de stad”, vervolgt Kristof Davidson.”Ikzelf en de hele familie Davidson groeide op in Herentals, een locatie in het stadscentrum is dus altijd blijven lonken. Ons kantoor wordt een plek waar we mensen kennis willen laten maken met onze manier van aanpak, maar waar we bijvoorbeeld ook een compromis kunnen ondertekenen met een glaasje erbij. Want het kopen van een huis is nog altijd een feestelijke mijlpaal in ieders leven.”

 

Nieuw concept voor huizenjagers.

Parallel met de opening van het gloednieuw kantoor lanceert Davidson Real Estate een nieuw concept onder de naam ‘B U Y   S E L L  I  B U I L D‘. “De meeste vastgoedkantoren focussen zich vooral op de verkoop van vastgoed. De ervaring leert ons dat mensen niet altijd vinden wat ze zoeken in een vastgoedmakelaar. Bovendien zien we de vastgoedmarkt en het koopgedrag sterk veranderen, tijd om hierop in te spelen en ons te onderscheiden van het traditionele.” Davidson Real Esate heeft als doel om u als klant volledig te ontzorgen in het ganse traject van: kopen, verkopen en (ver)bouwen.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Met ‘B U Y‘ leggen we de focus op begeleiding bij de “aankoop” van vastgoed, één van de belangrijkste aankopen uit een mensenleven. We bezoeken samen de door u gekozen woning en bezorgen onze opinie aan de hand van een gedetailleerd verslag. Ook de waarde van het eigendom wordt grondig bekeken, een correcte waardepaling kan voorkomen dat u te veel betaalt. Wenst u dat wij ook de onderhandelingen doen, dan doen wij dat met plezier.

Samen uw droomwoning tegemoet!

‘De afdeling ‘S E L L‘ bezorgt u een professionele begeleiding bij de verkoop van uw vastgoed, met kennis van zaken en efficiëntie. Ontdek hoe we uw eigendom samen succesvol kunnen verkopen met onze kwalitatieve, maar vooral correcte dienstverlening, in combinatie met de nieuwste technieken zoals: virtual tours, 3D-beelden, professionele fotografie, video, …’

Zorgeloos naar een snel resultaat!

‘Onze nieuwste bedrijfstak ‘B U I L D‘ legt de focus op (ver)bouwprojecten, interieurinrichting en totaalrealisaties.

Samen met gedreven specialisten starten we met een plan op maat dat vertrekt vanuit uw noden en wensen om zo een bepaald concept te creëren. De coördinatie en realisatie van uw (bouw)project nemen we graag voor onze rekening. We hebben een duidelijk proces ontwikkeld om u bij elke belangrijke stap te begeleiden. Van het selecteren van de stijl en aannemers tot het maken van keuzes, tot zelfs de aanleg van uw tuin.’

We brengen uw woondroom tot leven!

 

Aanpak.

In de etalage van het kantoor in de Burchtstraat kunnen kandidaat-kopers slechts een beperkt aanbod aan ‘panden te koop’ vinden. “Daarmee willen we onze eigen manier van werken in de kijker zetten, want de meeste panden die we helpen verkopen, vinden de mensen online. Bijkomstig is er ook een discreet aanbod dat interessant kan zijn voor investeerders en particulieren. We willen vooral het vertrouwen van de klant winnen en tonen dat het anders kan. Eens die klik met onze klanten er is, dan doet onze aanpak de rest.”

Na 11 jaar ervaring als vastgoedmakelaar, wil Davidson het vooral over een andere boeg gooien. Zo besteed hij erg veel belang aan de vertrouwensrelatie met zijn klanten. Dit zijn momenteel vooral nog verkopers van panden, maar steeds met evenveel respect voor elke kandidaat-koper. “Onze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen”, onderstreept Davidson. “We willen dat deze vertrekt vanuit een sterk geloof in onze aanpak om tot de hoogste verkoopprijs te komen, niet op welke makelaar de hoogste verkoopprijs en het laagste commissieloon belooft.”

Maar ook mensen die op zoek zijn naar een huis, hebben al gemerkt dat het er bij Davidson Real Estate anders aan toe gaat. “Elke geïnteresseerde of zoekende kandidaat-koper kan bij ons terecht voor advies en zal transparant en zeer persoonlijk geadviseerd worden”, heet het.

Er wordt wel een duidelijke lijn getrokken tussen de dienstverlening ‘BUY’ en ‘SELL’. Zo kunnen kandidaat-kopers bijvoorbeeld geen woning kopen waar ‘begeleiding bij verkoop’ werd voorzien. “Uiteraard kunnen ze wel steeds beroep doen op ons deskundig advies, maar werken we hier in opdracht van verkoper. Ons inschakelen als aankoopmakelaar bij de aankoop van een woning die bij Davidson Real Estate ‘in verkoop’ staat, is dus niet mogelijk, maar in de praktijk vormt dit, mits duidelijke communicatie en afspraken geen enkel probleem.” Dat willen ze vanaf de start klaar en duidelijk communiceren, want goede afspraken maken goede vrienden!

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u een eigendom te verkopen? Heeft u nood aan een nieuw interieur of wilde (ver)bouwplannen?

“We verwelkomen u graag op onze nieuwe locatie, maak uw afspraak via 014 71 83 39 of info@davidsonrealestate.be”, besluit Davidson.

 

Maak een afspraak en spring eens binnen!