Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:
Een nieuw uithangbord.

Omdat de vastgoedmarkt en algemene ontwikkelingen niet stilstaan werd het tijd om onze website in een nieuw, strak pak te steken. Met gepaste trots stellen we dan ook onze compleet vernieuwde website voor. De afgelopen maanden werd achter de schermen enorm druk gewerkt. Er werden dan ook heel wat veranderingen en verbeteringen aangebracht.

Niet alleen het ontwerp van de website, maar ook de structuur kreeg een grondige make-over. De lay-out en de navigatie zijn zodanig opgezet dat elke bezoeker op een duidelijke en gestructureerde manier door de verschillende afdelingen (Buy – Sell – Build) kan navigeren. Een nieuwe visuele identiteit was één ding, maar nog belangrijker was om kandidaat-kopers een duidelijker, aantrekkelijker beeld te geven van hun favoriete (droom)pand. En dus ook om potentiële verkopers een uiterst professionele omgeving te bieden om hun uniek vastgoed voor te stellen.

Professionalisering.

Davidson real estate is het afgelopen jaar gegroeid en wil zich blijven onderscheiden in het leveren van een ongeëvenaarde service en professionaliteit. Met dit in het achterhoofd en het oog op de toekomst, werd het dan ook tijd om onze website eens grondig aan te pakken. Het moest beter, sneller én moderner.

Naast een vlotter (en mooier) uiterlijk, blijft het voornaamste doel om kandidaat-kopers en verkopers te informeren en onze kennis te delen. We willen een partner zijn die zich onderscheidt en die snel kan inspelen op alle veranderingen. Zowel op vlak van wetgeving en informatieplicht als op vlak van (marketing)technieken. Op de nieuwe website maakt u tevens kennis met onze unieke ‘Boutique Service’, waar kwaliteit boven kwantiteit staat en waar we voor elke klant steeds tot het uiterste zullen gaan. We geven u meer informatie over wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Ook onze tevreden klanten verdienden een eigen pagina. Hier pennen zij hun visie op onze samenwerking neer, wat een betrouwbare referentie voor toekomstige klanten biedt.

Partnership (boester).

We hebben in de afgelopen periode, samen met Boester, hard gewerkt aan de nieuwe website van Davidson real estate. Onze ideeën, onze wensen en onze creativiteit heeft Boester weten te koppelen aan hun creativiteit én vakmanschap achter de schermen! Daar willen we in het bijzonder Jens ontzettend voor bedanken. Het was soms intensief en zijn geduld werd stevig op de proef gesteld mede door ons perfectionisme, maar het is ons samen gelukt! We kunnen met trots zeggen dat het resultaat meer dan geslaagd is.


Graag meer informatie over wie we zijn en onze werkwijze? Let’s connect!