Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Een postinterventiedossier (PID) is een dossier dat verschillende documenten omvat die nodig kunnen zijn bij eventuele latere werken aan een gebouw. Voorbeelden van zulke documenten zijn het architectuurplan en de plannen van de technische installatie. Naast deze documenten worden ook de namen en contactgegevens van de betrokken architect, de veiligheidscoördinator en de hoofaannemers, die het gebouw hebben opgetrokken, opgenomen. Het PID is verplicht sinds 2001.