Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

We zijn verheugd een eerste samenwerking aan te kondigen sinds onze ‘change of strategy’. Davidson real estate zal vanaf heden zijn freelance diensten bewijzen aan Trend vastgoed (vastgoedkantoor) uit Herentals.

Wie is Trend vastgoed?

Deze gevestigde waarde uit Herentals is te vinden aan de welbekende Zandpoort. Op de hoek van de Lierseweg en de Molenvest baat Tom Goossens zijn kantoor al jaar en dag uit met specialisatie in verkoop en verhuur van vastgoed (bestaand en nieuwbouw).

Trend vastgoed staat gekend voor zijn persoonlijke aanpak waar kwaliteit boven kwantiteit gaat en waar men voor elke klant steeds tot het uiterste gaat. Deze werkwijze loopt parallel met die van Davidson real estate, een samenwerking was dus bijna een evidentie.

Welke taken nemen we op ons?

We zullen onze schouders zetten onder de nieuwe branding & marketing. Zo staat er om te beginnen een nieuwe website op het programma en zullen we ook enkele zaken gaan automatiseren en digitaliseren. Wat we dus vooral zullen doen is onze ervaring delen om zo tot een nog hoger niveau te klimmen. Want dat is het uiteindelijk waarvoor Davidson real estate vanaf heden staat – “vermenigvuldigen door te delen”.

Beide partijen kijken er alvast naar uit om van deze samenwerking een succesverhaal te maken. Het gezamenlijke doel is uiteraard geen geheim. Door onze combinatie van diensten en het delen van onze ervaring willen we Trend vastgoed nog meer op de kaart plaatsen binnen Herentals en omstreken.

Tenslotte willen we Tom (zaakvoerder) alvast bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons kantoor, we zullen niet teleurstellen.

Graag meer informatie over onze werkwijze? Let’s Connect!